Westhoek Enigma

 

 

 

 

 
 
 
 
Info
Referenties
Gastenboek
Contact

Wat

Geanimeerde verrassingstochten in en rond de Westhoek.
Teamgeest is hierbij het wachtwoord, creatief-intelligente voldoening het resultaat.
De tochten, met de Westhoek in al zijn aspecten als rode draad, worden scherp gesneden op maat van de groep.  Wie deelneemt zet al zijn zintuigen best op maximale scherpte, want het pad gaat vaak over distels en doornen.  De dingen zijn niet altijd wat ze lijken en samenzweringen hebben de hebbelijkheid op de meest onverwachte momenten van partner te wisselen.  Lanterfanters dienen zich best te onthouden.
Een meer gepaste omschrijving dan Enigma (Oudgrieks voor raadsel) is er niet te vinden.

 

Meer

Kunnen we niet verklappen.  Geheimzinnigheid is ons kenmerk.  Humor is nooit ver weg.

 

Niets

Is toeval.  Laat dit vooral duidelijk wezen.

 

Hoe

De Enigma-verrassingstocht start uiterlijk om 9.00 u.  De ontknoping wordt voorzien rond 17 u.  Rond 18 u vertrekken de deelnemers, nadiscussiŽrend over zoveel creativiteit, enthousiast naar huis.  De verhalen over eigen en vooral andermans pienterheid smeulen nog weken na.

 

Voor wie

Enkel voor groepen. Met een maximum 36 deelnemers.  Heel wat bedrijven, families, vriendengroepen en verenigingen zijn onze eensluidend enthousiaste referenties.

 

Waar

De tocht speelt zich af ergens in de noordelijke Westhoek in een regio rond de IJzer, vol cultuurhistorisch erfgoed, verhalen en anekdotes.
De deelnemers spelen in teams, voor een aantal korte verplaatsingen gebruiken ze hiertoe eigen wagens.  U bent vooral buiten.

 

Prijs

Wordt berekend op basis van de formule, de datum, de groep en het aantal deelnemers.

 

Contact

Enkel via mail info@westhoekenigma.be

 

Verder

U vertelt geen woord over deze site en deze informatie aan de potentiŽle deelnemers van uw groep.  Vanaf nu behoort u tot de Enigma-intimi.